Autobedrijf Heeswijk-Dinther - Autoroels.nl

Klanten vertellen

224 website reviews

Bekijk ook onze 500+ tevreden klanten op Google!      

De voordelen van Autoroel's
star.png star.png star.png star.png star.png
05-04-2021

Peugeot 308 1.6 uit 2015

Mooie Peugeot 308SW bij Autoroel's zien staan. Gebeld met verzoek de auto te reserveren. Na de eerlijke vraag of ik serieus geïnteresseerd was was dat geen probleem. Bij aankomst om de auto te bekijken als eerste de eigenaar gecomplimenteerd met zijn reviews. Deze deed hij dan ook verdienen. De auto stond gereed voor proefrit. Geen poespas, was duidelijk en eerlijk. Mijn vrouw wilde nog een duurdere auto bekijken en kon ook zonder probleem. Maar eigenaar gaf aan dat de Peugeot alles al had wat we willen en met de andere zou er nog trekhaak op moeten. Dus ondanks duurder gaf hij advies om de Peugeot aan te schaffen. Hoe eerlijk is dat....

Rodney van der Endt
WhatsApp Image 2021-04-05 at 20.39.44.jpeg
  • wht-logo.png
  • Rodney van der Endt
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
05-04-2021

Opel Astra 1.4 uit 2017

Dit bedrijf, via internet, bezocht om naar een bepaalde auto te "kijken". Na een praatje buiten mocht ik direct met de wagen naar huis om met het thuisfront te overleggen. De prijs stond praktisch vast maar het bedrijf gaf mij het vertrouwen hier een leuke koop te doen. De volgende dag stond de wagen klaar met een grote strik en hopen we van deze wagen lang plezier te hebben.

R. van Sprew
WhatsApp Image 2021-04-05 at 19.36.18.jpeg
  • wht-logo.png
  • R. van Sprew
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
02-04-2021

Nissan Qashqai 1.6 N-Connecta uit 2018

Vandaag een hele fijne deal gesloten met Roel, inruil oude auto en ophalen nieuwe. Alles keurig verzorgd en in duidelijke taal. Autoshoppen is voor mij geen hobby, dit signaal was Roel al snel duidelijk en hij heeft hier voor mij toch een prettige ervaring van weten te maken . Kortom alles geregeld in 1 dag en Roel een erg tevreden klant rijker. Roel bedankt!

Bart van den Boom
WhatsApp Image 2021-04-02 at 17.01.10.jpeg
  • wht-logo.png
  • Bart van den Boom
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
31-03-2021

Ford Kuga 1.5 ST-Line uit 2017

Afgelopen week een auto gekocht. Ondanks de drukke zaterdag toch nog een proefrit kunnen maken. De keuze was snel gemaakt. De auto is in topstaat.

Sindy van Houtum
WhatsApp Image 2021-03-31 at 06.48.18.jpeg
  • wht-logo.png
  • Sindy van Houtum
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
31-03-2021

Peugeot 308 1.6 SW uit 2015

Ik heb bij Autoroel's een auto gekocht. Vooralsnog rijdt hij prima. De service was zeer goed.

Harold Bink
WhatsApp Image 2021-03-31 at 06.47.12.jpeg
  • wht-logo.png
  • Harold Bink
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
26-03-2021

Nissan Qashqai 1.2 uit 2017 & Renault Clio 0.9 uit 2016

Wij hebben bij Roel 2 nieuwe auto’s gekocht en onze auto’s ingeruild. Wat een super service! We kregen goede uitleg over de auto’s en kregen alle tijd in de zaak! Persoonlijke aandacht, uitstraling en een enthousiaste zakenman, precies wat bij ons past! Roel, enorm bedankt voor je service en creatieve oplossing! Familie Diks

Maartje Rooijakkers
WhatsApp Image 2021-03-25 at 21.42.22.jpeg
  • wht-logo.png
  • Maartje Rooijakkers
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
25-03-2021

Mercedes-Benz GLA uit 2016

Als u op zoek bent naar een autobedrijf dat u helpt en u behandelt met respect, dan bent u bij dit autobedrijf op het juiste adres. Wij hebben een uitstekende ervaring met dit bedrijf en raden het zeker aan!

Abdelkarim
testimonial_image_1617713611.jpeg
  • wht-logo.png
  • Abdelkarim
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
25-03-2021

Nissan Micra 0.9 uit 2018

Eerste auto gekocht bij AutoRoel’s, super fijn geholpen! Alles werd door Roel goed uitgelegd en geregeld. Zeker een aanrader!

Michelle vd Broek
testimonial_image_1617713397.jpeg
  • wht-logo.png
  • Michelle vd Broek
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
22-03-2021

Citroen C1 1.0 uit 2011

Súper goed geholpen bij het kopen van mijn eerste auto! Het voelde gelijk vertrouwd. Over een aantal jaar kom ik zeker nog eens terug! :)

Fleur
testimonial_image_1617713017.jpeg
  • wht-logo.png
  • Fleur
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
25-02-2021

Renault Captur 0.9 uit 2016

Uitstekende service, reageren snel op vragen via mail en app. Afspraak om proefrit te maken verliep vlot en was binnen een paar dagen mogelijk. Geen typische irritante verkooppraatjes om je over te halen. Een verademing! Fijn ook dat er later op de ophaaldag nog even een app gestuurd is om te checken of we tevreden zijn. Heel blij met onze Renault Captur!

E. Diebels
testimonial_image_1615809561.jpeg
  • wht-logo.png
  • E. Diebels
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
26-02-2021

Renault Grand Scenic 1.2 Bose uit 2017

Roel, ik wil u heel erg bedanken voor alles want zo'n mooie Renault Grand Scenic hebben we nog nooit gehad. Zelfs de kids vinden het super fijn. We zijn zeer en zeer tevreden over alles geen woorden om te zeggen. Want Autoroel's is super, niet 100 maar 1000%!!

Steven
testimonial_image_1615807025.jpeg
  • wht-logo.png
  • Steven
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
14-03-2021

Volkswagen Polo 1.2 uit 2010

Good service, nice people, willing to go the extra mile for their customer. Would surely buy a car here again.

Shahira Lauffer
testimonial_image_1615806725.jpeg
  • wht-logo.png
  • Shahira Lauffer
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
14-03-2021

Volvo V40 2.0 R-Design uit 2015

Professionaliteit

Henk van Driel
testimonial_image_1615806323.jpeg
  • wht-logo.png
  • Henk van Driel
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
09-03-2021

Ford Fiesta 1.6 uit 2014

Wat een gastvrij bedrijf. Het gevoel is meteen goed. Persoonlijke aandacht, vertrouwd, transparant, eerlijk en vakkundig. Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald. Alles verliep volgens afspraak. Ik ben meer dan tevreden. Dank je wel Roel! Superblij met mijn aankoop!

Frans Vonk
testimonial_image_1615806256.jpeg
  • wht-logo.png
  • Frans Vonk
  • band-logo.png
star.png star.png star.png star.png star.png
01-03-2021

Seat Ateca 1.4 uit 2018

Zoekopdracht bij Autoroel's geplaatst voor een Seat Ateca, uiteraard vond Roel er 1, die naar onze wens is. Netjes geïnformeerd door Roel en alles prima afgewerkt tot aan de levering, ondanks deze tijd goede service maar helaas geen koffie erbij :-)

Maurice de Waard
testimonial_image_1615805891.jpeg
  • wht-logo.png
  • Maurice de Waard
  • band-logo.png

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom. Om u uitgebreid van dienst te kunnen zijn raden wij u aan van tevoren even te bellen.

Morgen Internet - Light website