Autobedrijf Heeswijk-Dinther - Autoroels.nl

Klanten vertellen

364 positieve klantverhalen

Bekijk ook onze 635+ positieve klantverhalen op Google!      

De voordelen van Autoroel's
testimonial_image_1555070416.jpg

Hallo Roel,

Ik wil je bedanken voor de begeleiding en zoektocht naar een nieuwe bus voor mij. Mijn oude Viano had ik de laatste jaren al bij jou in onderhoud en daarom een goede vertrouwensband met je opgebouwd. Ik heb 10 jaar gereden in mijn mooie Mercedes Viano en samen voor gezorgd, met goed onderhoud dat hij zo lang mogelijk mij naar mooie projecten kon brengen. Hier kwam dit weekend een abrupt einde aan. En nu.

Ik heb je dan ook meteen gebeld om je te vragen samen met mij een andere bus te vinden. Jij bent voor mij gaan zoeken bij betrouwbare dealers binnen jou netwerk. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat ik dan een juiste keuze kon maken voor een goed betrouwbare nieuwe auto. Met mijn bedrijf kan ik niet zonder auto. Je bent mij met je leenauto komen halen om naar de grijze Vito te gaan kijken om deze samen proef te rijden en te beoordelen. Als deze auto zou bevallen dan had ik meteen vervangend vervoer. Fijn dat we samen hebben kunnen kijken en besloten dat dit mijn nieuwe werkmaat wordt.

Ik heb mijn nieuwe (2016) Mercedes Vito via een vertrouwde partij kunnen kopen: Autoroel’s. En ook nog de tips van je gekregen om het interieur nog mooier te maken binnen jou netwerk. Bedankt voor het begeleiden van de aankoop van mijn nieuwe bedrijfsbus. Blij dat deze nu op mijn oprit staat.

Groeten Wendy

Wendy Schoenaker decorateurs

star.png star.png star.png star.png star.png
- Wendy Schoenaker

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom. Om u uitgebreid van dienst te kunnen zijn raden wij u aan van tevoren even te bellen.

Morgen Internet - Light website