Autobedrijf Heeswijk-Dinther - Autoroels.nl

Klanten vertellen

364 positieve klantverhalen

Bekijk ook onze 635+ positieve klantverhalen op Google!      

De voordelen van Autoroel's
WhatsApp Image 2021-09-29 at 09.48.16 (1).jpeg
Bij het online zoeken naar een occasion kwamen we uit bij Autoroel's. We hadden nog nooit van dit garagebedrijf gehoord, maar precies de occasion waar wij naar op zoek waren stond bij dit garagebedrijf. Eerste kennismaking met Roel was heel ongedwongen maar wel professioneel. Gaf meteen een vertrouwd gevoel. Idem dito de garage zelf. Netjes, maar niet over de top. Auto waar wij voor kwamen bleek al rijklaar. Na positief ervaarde proefrit bleek dat we de auto bij Autoroel's over konden schrijven en de door ons gekochte auto meteen mee konden nemen. De trekhaak die wij er graag onder wilden hebben, kon er pas na 2 weken geplaatst worden. (ivm vakantie werkplaats) echter spraken wij af, de auto toch mee te nemen en deze 2 weken nadien terug te brengen voor het plaatsen van de trekhaak. Trekhaak er eenmaal onder, reden wij vanuit Autoroel's meteen door om onze carvan op te halen. Wat balen toen bleek dat er een 13 polige stekker geplaatst was in plaats van een 7 polige stekker zoals wij besteld hadden. Onze caravan kon op dat moment aan de trekhaak aangekoppeld worden.
Wij hebben daarop meteen naar Roel geappt om de vergissing door te geven waarop Roel direct actie ondernam en meteen zelfs in de avonduren, met de leverancier contact heeft gehad om het probleem op te lossen. Dit is heel snel en adequaat opgelost, en wij konden zoals het gepland was op vakantie. 
Pluim voor Roel
star.png star.png star.png star.png star.png
- Visschers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom. Om u uitgebreid van dienst te kunnen zijn raden wij u aan van tevoren even te bellen.

Morgen Internet - Light website