Autobedrijf Heeswijk-Dinther - Autoroels.nl

Klanten vertellen

364 positieve klantverhalen

Bekijk ook onze 635+ positieve klantverhalen op Google!      

De voordelen van Autoroel's
WhatsApp Image 2021-04-05 at 20.39.44.jpeg
Mooie Peugeot 308SW bij Autoroel's zien staan. Gebeld met verzoek de auto te reserveren. Na de eerlijke vraag of ik serieus geïnteresseerd was was dat geen probleem. Bij aankomst om de auto te bekijken als eerste de eigenaar gecomplimenteerd met zijn reviews.
Deze deed hij dan ook verdienen. De auto stond gereed voor proefrit. Geen poespas, was duidelijk en eerlijk. Mijn vrouw wilde nog een duurdere auto bekijken en kon ook zonder probleem. Maar eigenaar gaf aan dat de Peugeot alles al had wat we willen en met de andere zou er nog trekhaak op moeten. Dus ondanks duurder gaf hij advies om de Peugeot aan te schaffen. Hoe eerlijk is dat. Peugeot een aantal dagen later opgehaald en bleek nog een kras in het harde plastic te zitten. Geen probleem reconditioner is er nog en werd alsnog verholpen zodanig dat het nagenoeg niet meer te zien is. Roel dank je wel voor de mooie service en de Peugeot. Topbedrijf, top service. En mijn dochtertje vind het ook tof in de speelhoek.

 
star.png star.png star.png star.png star.png
- Rodney van der Endt

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom. Om u uitgebreid van dienst te kunnen zijn raden wij u aan van tevoren even te bellen.

Morgen Internet - Light website