Autobedrijf Heeswijk-Dinther - Autoroels.nl
planning_widget_form_image1616241997.svg Afspraak maken
Close

Klanten vertellen

333 positieve klantverhalen

Bekijk ook onze 635+ positieve klantverhalen op Google!      

De voordelen van Autoroel's
testimonial_image_1589197300.jpg

Of ik iets wilde schrijven. Dat zou hij leuk vinden. Gewoon mijn ervaring. “Dat is prima” zei ik “Maar ik doe het wel op mijn manier”. Als voormalig schrijver van een wekelijkse column (de spreuk van de week) liet ik Roel een van mijn columns lezen. Hij bevestigde mijn schrijversvrijheid. Dus hierbij Michiel’s leesvoer voor Autoroel’s.

Volle bepakking naar Engeland in de Volvo V70. Een diesel. De kerstdagen net achter de rug en we zouden een weekje in Engeland blijven. Met onze twee dochters en de hond achterin en reden we naar onze eerste stop (hotel onder Londen). Net voor de eerste stop kreeg ik een storing op het display van de auto. Roetfilter. De volgende dag hebben we vele heuvels moeten trotseren in de ‘lumpy mode’. Het vakantie(reis)gevoel was ver onder het nulpunt. Het unanieme besluit werd genomen. Er moest een nieuwe auto komen want dit was de 2e keer dat we pech kregen met de auto op onze vakantie (ook in de zomervakantie hadden we pech gekregen). Op de plek van bestemming werd een garage gezocht en gelukkig mochten we met vervangende Engelse auto (stuur rechts) onze vakantieweek door het prachtige Engelse landschap toeren.
Met een nieuwe roetfilter op de terugreis en vele Euro’s (ponden) lichter besloten we om maandag 7 januari 2019 het woord bij de daad te voegen. We hadden het wensenlijstje klaar. SUV, minimaal 1800 kilo trekken, benzine. Bij een VW dealer werden we geattendeerd op een Tiguan. Het was niet helemaal onze smaak (kleur, accessoires) maar ansicht een prima auto. We planden een voorlopige proefrit op zaterdag. De volgende dag kreeg ik een appje van mijn vrouw. Ze had een auto gezien bij Autoroel’s. Ik moest maar eens bellen. Aan het eind van de dag belde ik met Roel. Hij vertelde over de auto maar het was geen verkooppraatje want hij vertelde over zijn werkwijze en visie van Autoroel’s. En dat sprak me aan.

Met wat om plannen in mijn agenda was ik in de gelegenheid om samen met mijn vrouw een bezoek en proefrit in te plannen. Van Limburg naar Heeswijk Dinther. We werden, volgens afspraak, hartelijk ontvangen door Roel. We hadden al een paar keer rond de auto gelopen en Roel wees ons gelijk op het plekje bij de achterportier. “Dat wordt helemaal hersteld hoor”. Wij moesten goed kijken om te zien wat hij bedoelde. “Ik wil gewoon tevreden klanten en niet (achteraf) discussies. Als ik een auto aflever dan moet die voldoen aan mijn normen en dan is een auto ‘gewoon goed”. Met deze toelichting kregen we de sleutel van de VW Tiguan in handen en met de mededeling om de auto maar eens te ervaren. Zo gezegd, zo gedaan. Na de proefrit kregen we eerst een kop koffie en vertelde Roel over zijn bedrijf. We spraken amper over de auto en des temeer over zijn bedrijfsfilosofie. Daar waar Autoroel’s voor staat. Dat hij ons een goede auto zou verkopen daarvan had hij ons wel overtuigd. Maar wat wij nog belangrijker vonden was de realiteitszin. Gewoon binnen de grenzen van redelijkheid en billijkheid kwamen de aspecten als service, prijs en garantie aan de orde. Na zijn fotoboek te hebben bewonderd van de oprichting van zijn bedrijf gaven we elkaar de hand. We waren eruit, de koop was beklonken.

En nu ben ik trots eigenaar van VW Tiguan. Dankzij Autoroel’s. De auto rijdt heerlijk en voldoet aan onze verwachtingen. En niemand kan in de toekomst kijken maar ik verwacht wel dat Roel een nieuwe trouwe klant erbij heeft.

Michiel Maassen

star.png star.png star.png star.png star.png
- Michiel Maassen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom. Om u uitgebreid van dienst te kunnen zijn raden wij u aan van tevoren even te bellen.

Morgen Internet - Light website