Autobedrijf Heeswijk-Dinther - Autoroels.nl
planning_widget_form_image1616241997.svg Afspraak maken
Close

Klanten vertellen

333 positieve klantverhalen

Bekijk ook onze 635+ positieve klantverhalen op Google!      

De voordelen van Autoroel's
testimonial_image_1555075257.jpg

Hoi Roel,

Vorige week hebben we de 2e auto bij jou gekocht. Een kleine 2 jaar geleden zijn we bij jou geweest voor een kleine auto, zelf dachten we aan een Kia Picanto. Mede door jou advies is het een Fiat Panda geworden die er puntgaaf uit zag en met weinig kilometers. Inmiddels hebben we daar nu ongeveer 15000 km mee gereden en zijn nog steeds erg tevreden over de aankoop. Onze andere auto was inmiddels 16 jaar oud en had 260000 op de teller dus was ook aan vervanging toe. De aanschaf van de Panda was erg prettig verlopen, goede prijs, fijne uitleg, goed advies en heldere afspraken.

Een mooie reden om ook nu weer een kijkje te nemen op je site, waarom ergens anders was de gedachte, wat goed is blijft………… Wij waren op zoek naar een Seat Ibiza, na een paar maand kijken op je site had je het type, het jaartal en kilometerstand die wij zochten. Na een vriendelijk ontvangst hebben we de Seat bekeken, die was in een keurige staat en de proefrit maakte duidelijk dat technisch ook alles in orde was.

Wederom goede duidelijke afspraken, reden om zonder twijfel over te gaan tot aanschaf van deze auto. Geheel volgens afspraak konden we een paar dagen later ons oudje inleveren en de Seat meenemen. Inmiddels rijden we 2 weken met deze Seat, ook nu weer naar volle tevredenheid.

Beste Roel, bedankt voor de fijne benadering, en persoonlijke aandacht, naar onze mening vrij uniek in autoland.

Met vriendelijke groet,

Mari en Rita van den Heuvel uit Vorstenbosch

star.png star.png star.png star.png star.png
- Mari en Rita van den Heuvel

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom. Om u uitgebreid van dienst te kunnen zijn raden wij u aan van tevoren even te bellen.

Morgen Internet - Light website