Autobedrijf Heeswijk-Dinther - Autoroels.nl
planning_widget_form_image1616241997.svg Afspraak maken
Close

Klanten vertellen

333 positieve klantverhalen

Bekijk ook onze 635+ positieve klantverhalen op Google!      

De voordelen van Autoroel's
testimonial_image_1555071195.jpg

Hallo Roel,

Ik wil je nog bedanken dat je zo snel voor mij een auto hebt gevonden. Ik had niet lang de tijd en wist precies wat ik voor auto wilde hebben. Het is fijn om bij jou een auto te kopen, omdat je overal eerlijk over bent. Bedankt nog van de snelle reparatie van het tankdopje. Mijn Upje rijd geweldig (:

T.a.v. Autoroel’s Ik had een vraag aan Roel gesteld. Ik wil een VW up binnen enkelen weken hebben voor mijn nieuwe baan. Het eerste wat je tegen mij zei was:’ Dit gaan we proberen te regelen’. Naar 2 weken neemt Roel contact met mij op. Hij heeft een up staan met alles wat ik op en aan de auto wilde hebben. Roel is eerlijke verkoper. Hij helpt waarbij nodig. Alle afspraken zijn nagekomen. Dit gaf mij een fijn gevoel, omdat ik mijn eerste eigen auto ging kopen. Ik zou Autoroel’s zeker aanraden bij andere. Ik kom zeker terug.

Groetjes,

Lieke uit Heeswijk Dinther

star.png star.png star.png star.png star.png
- Lieke uit Heeswijk Dinther

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom. Om u uitgebreid van dienst te kunnen zijn raden wij u aan van tevoren even te bellen.

Morgen Internet - Light website