Autobedrijf Heeswijk-Dinther - Autoroels.nl
planning_widget_form_image1616241997.svg Afspraak maken
Close

Klanten vertellen

333 positieve klantverhalen

Bekijk ook onze 635+ positieve klantverhalen op Google!      

De voordelen van Autoroel's
Autoroels_Koen_review.jpg

Hoi Roel,

Na enig speurwerk op het internet kwamen we zelf uit op de auto van onze voorkeur. Deze stond helaas niet bij Autoroel’s. Gezien eerdere goede ervaringen van ons zelf en in onze omgeving met auto Roel’s wilden wij graag onze nieuwe auto bij Autoroel’s aanschaffen.

Na kort app contact belde Roel al snel op en is hij in korte tijd hard aan de slag gegaan om te kijken of de auto die wij hadden gezien wel daadwerkelijk aan al onze eisen voldeed. Zo heeft hij er flink werk van gemaakt om bijvoorbeeld de schadehistorie en onderhoudsgeschiedenis te achterhalen. Zodat hij en wij er van overtuigd konden zijn een goede auto te kopen. Dit alles gebeurde in nog geen week tijd, waarna wij met veel plezier onze Audi A4 op konden halen.

In de toekomst zullen wij ook zeker weer bij Roel terug komen, zijn manier van open en eerlijk communiceren is heel prettig en zorgt voor vertrouwen bij de klant.

Groetjes Koen en Steffi uit Heeswijk Dinther

star.png star.png star.png star.png star.png
- Koen en Steffi uit Heeswijk Dinther

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom. Om u uitgebreid van dienst te kunnen zijn raden wij u aan van tevoren even te bellen.

Morgen Internet - Light website