Autobedrijf Heeswijk-Dinther - Autoroels.nl
planning_widget_form_image1616241997.svg Afspraak maken
Close

Klanten vertellen

333 positieve klantverhalen

Bekijk ook onze 635+ positieve klantverhalen op Google!      

De voordelen van Autoroel's
testimonial_image_1604666701.jpeg
Wij waren op zoek naar een nieuwe auto en na mijn goede ervaringen met mijn eerste bedrijfsauto die ik vorig jaar gekocht had bij autoroels was de keuze niet moeilijk om de nieuwe auto voor prive gebruik te gaan zoeken op de site van Roel.
Dus ik belde op of het mogelijk was dat we een proefrit konden maken in deze hele mooie Audi A4 S line limousine.
Toen we daar de volgende dag arriveerde hadden ze hem al klaar staan en gingen we toch nog even binnen kijken hoe de andere auto (stond ook helemaal achterin de zaak) er bij stond omdat we een kleine twijfel hadden. Roel lachte met ik denk de gedachte “Johnny wil gewoon die Audi”. Maar hij zei ga eerst maar eens een goede rit maken in die Audi en dan halen wij in tussentijd die andere naar buiten. Te bedenken dat er een stuk of 6 auto’s verplaatst moesten worden. Dus bij terugkomst ook in de andere auto een ritje gemaakt. Na een goed gesprek wat verre van aandringen is en goede adviezen had Roel gelijk en kochten we deze dikke bak. Setje winterbanden en jawel hoor op de dag dat we hem op kwamen halen stond hij buiten na een goede onderhoudsbeurt en de welbekende knal rode strik.
Kortom.... goede service ✔️ Klantvriendelijk ✔️ Eerlijk✔️
Roel bedankt voor de goede service...
Vriendelijke groeten Johnny en Elle
star.png star.png star.png star.png star.png
- Johnny & Elle van Eerd

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom. Om u uitgebreid van dienst te kunnen zijn raden wij u aan van tevoren even te bellen.

Morgen Internet - Light website