Autobedrijf Heeswijk-Dinther - Autoroels.nl

Klanten vertellen

364 positieve klantverhalen

Bekijk ook onze 635+ positieve klantverhalen op Google!      

De voordelen van Autoroel's
Autoroels_Ellen_review.jpg

Hoi Roel,

Je helpt me al een aantal jaren bij het vinden van ‘goedkope’ autootjes en het onderhouden hiervan. Dankzij een nieuwe baan werd het nu tijd voor een ‘echte’ auto. Ik twijfelde dan ook geen moment om jou te betrekken in mijn zoektocht. Binnen een aantal dagen had je een mooie auto gevonden welke voldeed aan mijn eisen.

Na een proefrit was ik al verkocht. Aangezien ik zelf weinig verstand heb van auto’s, vond ik het wel lastig om zomaar zoveel geld uit te geven. Ik stel het dan ook zeer op prijs dat je direct open en eerlijk bent geweest over de onderhoudsbeurten en eventuele komende mankementen. 1 daarvan was volgens jou al te verwachten, dus heb je mij ervan verzekerd indien deze storing zich voor zou doen, deze voor mij te verhelpen. Na 2 weken was dit inderdaad het geval.

Dankzij je eerlijkheid was het dus geen shock en hebben wij direct een afspraak ingepland. Het probleem is verholpen en ik rijd nu al een aantal weken met veel plezier in mijn nieuwe auto!

Groet,

Ellen

star.png star.png star.png star.png star.png
- Ellen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom. Om u uitgebreid van dienst te kunnen zijn raden wij u aan van tevoren even te bellen.

Morgen Internet - Light website