Autobedrijf Heeswijk-Dinther - Autoroels.nl
planning_widget_form_image1616241997.svg Afspraak maken
Close

Klanten vertellen

333 positieve klantverhalen

Bekijk ook onze 635+ positieve klantverhalen op Google!      

De voordelen van Autoroel's
testimonial_image_1555072716.jpg

Vorige week kwam de Sint in Dinther aan en zag hij daar een hele mooie passat staan. Het eerste waar hij meteen aan dacht waar heeft hij toch die mooie Astra heen gebracht.

Na wat informeren bij de dorpelingen wist de Sint bij wie die moest beginnen. Eenmaal aangekomen bij Autoroel’s zag de Sint nog veel meer cools.

Hij ontmoete daar ook de grote man. Die volgens de Pieten nogal buurten kan. En op de vraag waar de Astra was gebleven gaf Roel als antwoord die heeft nog steeds een mooi leven.

Maar over de service niks dan lof vooral die Wally die vindt ik tof. Dus zie je een grijze passat in het dorp dan is hij gekocht op een steenworp. Dus Autoroel’s bedankt wel jammer dat er niet was getankt ?. De Sint moest weer aan de slag maar zei tegen Roel ik kom nog eens terug op een dag. Voor een Astra of een passat want hier krijg je goede raad. Oh ja voor we het vergeten bij Autoroel’s houden ze ook van lekker eten.

Is getekend een tevreden klant Dirk Dekkers & Yvette Dekkers

star.png star.png star.png star.png star.png
- Dirk Dekkers & Yvette Dekkers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom. Om u uitgebreid van dienst te kunnen zijn raden wij u aan van tevoren even te bellen.

Morgen Internet - Light website