Autobedrijf Heeswijk-Dinther - Autoroels.nl
planning_widget_form_image1616241997.svg Afspraak maken
Close

Klanten vertellen

333 positieve klantverhalen

Bekijk ook onze 635+ positieve klantverhalen op Google!      

De voordelen van Autoroel's
Clim_roels.jpg

Op AutoScout24 zag ik dat Autoroel's een Renault Twingo naar mijn smaak te koop had staan. Vrijwel meteen heb ik per mail contact opgenomen met de vraag of de auto nog beschikbaar was. Binnen een kwartier had ik een appje van Roel dat ik de volgende dag al mocht komen kijken! Eenmaal in de zaak aangekomen, heeft Roel kort wat verteld over de auto, waarna hij ons alleen liet. 

Ik kon het erg waarderen dat we ruim de tijd kregen om zelf de auto te bekijken! Daar ik enthousiast was over de auto, was een proefrit snel geregeld. Roel was heel open en eerlijk over de auto en de zaken met betrekking tot de koopovereenkomst. Tevens was hij erg behulpzaam bij het bepalen van het soort autoverzekering dat ik het beste kon afsluiten. 

Door zijn goede service verliep alles zeer voorspoedig, waardoor ik welgeteld één dag later al trotse eigenaar was van mijn Renault Twingo mét rood interieur. Ik ben met een zeer goed gevoel huiswaarts gereden! 

Heel erg bedankt voor de vriendelijke, snelle, goede en eerlijke service!

star.png star.png star.png star.png star.png
- Clim Eyck

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom. Om u uitgebreid van dienst te kunnen zijn raden wij u aan van tevoren even te bellen.

Morgen Internet - Light website